Information meeting on broadband development to take place on June 22, 2015

Nome.kommune.no  17.06.2015

 

 
An information meeting on broadband network development in the municipality of Nome by Telenor Norway is scheduled to be held in Ulefoss at 06:00 pm on June 22.

 

Gjennom samarbeide mellom Nome kommune ogTelenorstyrkes bredbandskapasiteten til innbyggerne i omradet mellom Romnes og Sandnes og omradet fra Gruveasen, Helgja til Skjorholt. I 160 ar har Telenor bidratt til a skape gode kommunikasjonsopplevelser over hele landet. Disse oyeblikkene onsker vi a skape hver eneste dag. Visjonen var er enkel: Vi er til for a gi kundene fullt utbytte av kommunikasjonstjenester i dagliglivet. Hvorfor fa bedre bredbandslosning? Raskere nett vil vaere ideelt for hele familien: • Stor kapasitet som gir TV, bredband og telefoni i en losning • Teknologi som gir deg fremtidens muligheter i dag • Stabilt og trygt Du som bor i omradet som skal bygges ut inviteres til informasjonsmote pa Ulefoss samfunnshus (moterom Gleden) den 22.06 klokken 18:00. Der vil Nome kommune og Telenor/Canal Digital informere naermere om utbyggingen og tjenestetilbudene.

 

http://www.nome.kommune.no/nyheter/informasjonsmote-om-bredbandsutbygging-22-juni-2015.59412.aspx

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *