Telenor let people decide who should get 4G in 2016

Mynewsdesk.com  19.06.2015

 

 
Telenor continues to roll out its 4G network across the country. The goal is that 95% will have a 4G technology available during the year, yet there is always someone who feels overlooked. Thus Telenor invites Norway residents to make suggestions on places which need 4G. The celco has launched a campaign named, “We will have 4G” across Norway aiming to find out where demand for 4G option is strongest.

 

Telenor for tsetter utbyggingen av 4G-nettet over hele landet. Malet er at 95 prosent skal ha 4G-dekning i lopet av aret, men allikevel er det alltid noen som foler seg oversett. Derfor invitererTelenorna det norske folket til a komme med forslag pa steder som trenger 4G. Med konkurransen ”Vi vil ha 4G” utfordrer mobiloperatoren hele Norge til a vise hvor interessen er sterkest for 4G. I fjor ble ti vinnere overrasket med 4G i omradet sitt. I ar lover Telenor hele 19 vinnere – en ny 4G-mast i hvert fylke. – Tanken er at folket vet best hvor behovet er storst. Til neste ar onsker vi derfor a gjennomfore 19 ekstra oppgraderinger over hele landet. Disse kommer da i tillegg til de som allerede er planlagt. Vi inviterer derfor til a vise oss hvor det er storst onske om superraskt mobilnett, sier Bjorn Ivar Moen, leder for mobildivisjonen i Telenor. Oppgraderer uavhengig av innbyggertall For a sette sitt sted pa kartet, ma man forst sende inn en nominasjon som viser hvor man onsker 4G. Deretter vil radioplanleggere sikre at det er praktisk mulig a gjennomfore en oppgradering pa de stedene som er nominert, og at det ikke allerede er planlagt utbygging i omradet i 2016. – Dette er en del av innsatsen var for a fa pa plass superrask 4G i hele landet. Gjennom konkurransen apner vi for a bygge ut dekningen selv pa steder som vanligvis ikke ville vaert prioritert. Na haper vi at alle som onsker seg raskere mobilnett melder seg pa, og viser oss hvor vi bor sette opp 4G, uavhengig av innbyggertall, sier Moen. Leter etter steder med stort engasjement Rune Korneliussen var en av dem som hev seg rundt da Telenor lovte bort 4G-master i forbindelse med Grunnlovsjubileet 2014 i fjor. Med et onske om raskere nett pa campingplassen i Skjomen utenfor Narvik, klarte han a mobilisere langt flere enn de 150 innbyggerne som faktisk bor der.

 

http://www.mynewsdesk.com/no/pressroom/telenor/pressrelease/view/telenor-lar-folket-bestemme-hvem-som-skal-faa-4g-i-2016-1181389

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *