Oslo Stock Exchange holds until recovery

Avisa-hordaland.no  23.06.2015

 

On June 23, Telenor shares added 0.5%.

 

Oslo Bors heldt tysdag fram den positive utviklinga fra starten av veka. Ved stengjetid var hovudindeksen 643,82 poeng – opp 0,6 prosent. Den mest omsette aksjen tysdag var som vanlege indekstunge Statoil, som hadde ein verdiauke pa 0,4 prosent. Ogsa Yara (+2,6), Telenor (+0,5), Marine Harvest (+1,2) og Seadrill (+3,7) bidrog til oppgangen. I motsett retning trekte DNB og Norsk Hydro, som begge fall 0,2 prosent. Den siste veka har hovudindeksen i Oslo auka 2,6 prosent, medan oppgangen hittil i ar er n?mare 12 prosent. Oljeprisane auka litt tysdag ettermiddag. Eit fat nordsjoolje gjekk for 64,13 dollar, medan amerikansk lettolje blei omsett for 60,89 dollar. Det var god stemning ogsa ved dei tonegivande borsane i Europa. I Paris gjekk CAC 40-indeksen opp 1,4 prosent, mens FTSE 100 i London og DAX 30 i Frankfurt auka 0,3 og 1,1 prosent.

 

http://www.avisa-hordaland.no/nyhende/npk/oslo-boers-heldt-fram-oppgangen

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *