Telenor launches security service for mobile phones

Insidetelecom.no  26.06.2015

 

Telenor Norway has announced the launch of Mitt Telenor (My Telenor), a security service to protect mobile phones against viruses and malicious websites.

 

Telenorinnlemmer virusbeskyttelse i kundeappen «MittTelenor», og lover beskyttelse mot bade virus og skadelige nettsider. – Trusselbildet pa Internett har blitt mye mer komplekst, og aktorene er mer sofistikerte enn de var for noen ar siden. Det som for var guttestreker har utviklet seg til en cyberarena der kriminelle jakter pa penger og driver identitets- og informasjonstyveri, sier leder for Telenors mobilvirksomhet i Norge, Bjorn Ivar Moen i en pressemelding. Dermed har han ogsa forklart hvorfor Telenor mener tiden er inne for a hjelpe kundene med bedre sikring av telefonene. – A fa mobiltelefon Logg inn for a lese denne artikkelen

 

http://www.insidetelecom.no/artikler/lanserer-sikkerhetstjeneste-for-mobilen/191092

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *