Positive dynamics at closing on Oslo Stock Exchange

Nettavisen.no  30.03.2015

 

The main index on the Oslo Stock Exchange increased 0.5 percent, to 619.54 points at a trading by closing on March 30. Telenor increased 0.6%.

Hovedindeksen pa Oslo Bors viste en oppgang pa 0,5 prosent til 619,54 poeng i handelen ved stenging mandag ettermiddag. Det mest omsatte selskapet var Statoil, som ogsa var det eneste selskapet med nedgang (-0,4 prosent) blant de ti mest omsatte. Deretter fulgte Yara International, med en oppgang pa 1,4 prosent, Norsk Hydro med 1,1 prosents okning og Marine Harvest med 0,9 prosent oppgang. Andre som bidro til oppgangen pa Oslo Bors, var Seadrill (+0,5), Telenor (+0,6), DNB (+0,9) og Royal Caribbean Cruises (+1,6). For Subsea 7 var aksjekursen uendret. Nederst pa listen over de ti mest omsatte selskapene la Orkla med en oppgang pa 0,3 prosent. Reisetips med annonselenker De europeiske borsene viser ogsa en positiv tendens mandag ettermiddag. FTSE 100-indeksen i London gikk opp 0,7 prosent, DAX 30-indeksen Frankfurt okte med 1,6 prosent, mens CAC 40-indeksen i Paris hevet seg 1 prosent. (©NTB) Lik Nettavisen her og fa flere ferske nyheter og friske meninger! Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi onsker at du er registrert, fordi det gjor argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til a kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vaer saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene. Gunnar Stavrum, sjefredaktor We were unable to load Disqus. If you are a moderator please see our troubleshooting guide . Recommending means this is a discussion worth sharing. It gets shared to your followers’ Disqus feeds, and gives the creator kudos! Disqus er et diskusjonsnettverk Les vilkar og rettningslinjer Her er det tomt … forelopig. Etter hvert som du kommenterer med Disqus og folger andre brukere, vil du se varsler her, samt en personlig strom som viser aktivitetene til deg selv og personer du folger. Sa kom deg ut pa Internett og delta i noen diskusjoner!

 

http://www.nettavisen.no/nyheter/positiv-avslutning-pa-oslo-brs/3422770233.html

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *