Telecoms company VimpelCom seeks to secure listing on Amsterdam Stock Exchange

DeAandeelhouder  27.02.2017

 

VimpelCom has said it plans to secure a dual listing on the Amsterdam Stock Exchange to broaden its investor base. The company’s shares are already listed on the Nasdaq.

 

VimpelCom wil in het tweede kwartaal van 2017 een notering aan het Damrak, naast de huidige notering aan de Amerikaanse technologiebeurs Nasdaq. Dit maakte het Russische telecombedrijf maandag bij publicatie van de jaarcijfers bekend. VimpelCom, dat bovendien de naam wil wijzigen in VEON, wil met een notering aan het Damrak meer Europese beleggers aantrekken, nadat de free float in het derde kwartaal van 2016 verdubbelde naar 20,1 procent. Het bedrijf heeft al zijn hoofdkantoor in Amsterdam en heeft meer dan 500 mensen in dienst. De nieuwe naam moet nog worden goedgekeurd door toezichthouders. Door: ABM Financial News. info@abmfn.nl Redactie: +31(0)20 26 28 999

 

http://www.deaandeelhouder.nl/news/2017/2/27/telecombedrijf_vimpelcom_wil_notering_aan_damr/

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *